3 JAAR OOGST - een tentoonstelling van Oogst magazine

Oogst brengt de tentoonstelling van het papier naar de muur: voordat we in winterslaap gaan, organiseren we een expo met de kunstwerken die de afgelopen drie jaar voor Oogst magazine gemaakt werden. Een resem Belgische en internationale kunst voor één keer samengebracht in een galerie.

Gelimiteerde edities van gerenommeerde kunstenaars als Luc TuymansRinus Van de VeldeKati Heck en Richard Deacon. Originele illustraties van Brecht VandenbrouckeWide Vercnocke en anderen. Schrijvers- en kunstenaarsportretten van fotografen, zowel monumenten als jonge talenten.


In 2018 brengen we geen nieuwe magazines uit, maar verkopen we nog steeds de twaalf mooie volumes én gelimiteerde en gesigneerde edities van Luc TuymansKati HeckLara GasparottoWim Catrysse,Marc Nagtzaamgerlach en koopGeert Goiris en Richard Deacon. Intussen werken we in alle rust achter de schermen aan nieuwe projecten.

Tijdens de duur van de tentoonstelling zullen de kunstedities van Oogst magazine aan kortingprijzen te koop zijn, net als de magazines:

Kunstwerken:

10 % korting bij aankoop van 1 editie
20 % korting bij aankoop van 2 edities
30 % korting bij aankoop van 3 edities

Magazines:
 
PROEF
1x Oogst magazine:                                       5 €

2 + 1 GRATIS
3x Oogst magazine:                                       10 €

MIX AND MATCH
4x Oogst magazine:                                       15 €

COLLECT
Alle nummers (12x Oogst magazine)     30 €

Vervolledig uw collectie Oogsten, hang thuis een kunstwerk aan uw muur of kom gewoon kijken naar de oogst van drie jaar Oogst.

RSVP hier!

Banner_low res.jpg

 

3 JAAR OOGST

22-25 maart 2018
Vernissage woensdag 21 maart vanaf 20u

Galerie Verbeeck-Van Dyck
Westkaai, Verbindingsdok 12, 2000 Antwerpen
Open donderdag-zondag
13-18u

www.verbeeckvandyck.be
www.oogstmagazine.com