Collectieve kunstenaar gerlach en koop maakt kunstwerk voor Oogst

Voor Oogst grijpen gerlach en koop terug naar een oude observatie om er jaren na datum een kunstwerk van te maken: een poster waarvan voor- en achterkant van plaats verwisseld lijken, waardoor niet te zeggen valt of de poster eigenlijk wel een voorkant heeft. Typerend voor tegendraadse instelling. 

In Oogst vol. 11 doen gerlach en koop uit de doeken wat ze voor Oogst hebben gecreëerd. 

Vrienden van Oogst krijgen vier edities in gelimiteerde oplage. gerlach en koop is de derde in een rij van vier. Marc Nagtzaam en de Belgische fotograaf Geert Goiris creëerde exclusief werk voor respectievelijk volume 9 en 10. Wat Turner Prize winnaar en wereldvermaard beeldhouwer Richard Deacon voor Oogst heeft gemaakt leest u in Oogst 12, dat verschijnt op acht december. 

Alle informatie over het vriendenabonnement vindt u hier terug.

Editie gerlach en koop.jpg