Een zomerkorting op een ticket voor HORST festival!

HORST, het beeldende kunst en elektronische muziekfestival trekt voor het vierde jaar een experimentele festivalsetting op rond het eeuwenoude kasteel van Horst, en dit jaar zorgt Oogst mee voor de feestvreugde! Kunstenaar Batia Suter is niet alleen De belofte in Oogst vol 11, ze verzorgt ook de beelden voor de affiche van HORST. Het elfde nummer van Oogst, waarin haar werk wordt uitgelicht, lanceren we toepasselijk tijdens het festival.  

Wij willen dat u erbij bent! Daarom biedt Oogst elke abonnee 10% korting op een ticket voor het immer drukbezochte - en vorig jaar uitverkochte - festival! Snel reageren is geen overbodige luxe: deze korting is geldig tot 12 juni.

Mail ons hier voor jouw korting op een ticket!

Nog geen abonnee, maar u wil ook genieten van dit mooie aanbod?
Navigeer naar de Abonnerenpagina, koop voor 12 juni een abonnement op Oogst jaargang 3 en deel mee in de feestvreugde.

Vanaf dinsdag 6 juni ligt Oogst vol. 10 in de brievenbus. Nieuwe abonnees ontvangen meteen ook het lentenummer. Dubbel zoveel leesplezier aan huis geleverd! 

Een bewerking van Batia's beeld voor HORST door de grafische studio Ronny & Johny

Een bewerking van Batia's beeld voor HORST door de grafische studio Ronny & Johny