Een literaire zomer dankzij Oogst

De zon maakt reeds haar opwachting en om u een literaire zomer als nooit tevoren te bezorgen deelt Oogst cadeautjes uit: speciaal voor u selecteerden wij twee literaire pakketten om u tegen te zeggen.

In Oogst vol. 8 kon u in exclusieve voorpublicatie een essay van Jan Postma lezen, intussen is zijn magistrale bundel Vroege werken uit. Wie zich nu abonneert op Oogst jaargang 3 krijgt de essaybundel Vroege werken, een exemplaar van Oogst vol. 8, én het kortverhalendebuut van Oogstoprichter Frederik Willem Daem Zelfs de vogels vallen, waarmee hij de prestigieuze Debuutprijs in de wacht sleepte.

4Q9A0154.jpg

Geen tijd om te twijfelen! De termijn van deze exclusieve actie is beperkt – tot 26 juni – evenals de voorraad. First come, first served. We communiceren tijdig via sociale media wanneer de actie afgelopen is.

Klik hier voor zwoele avonden met Jan Postma en een intiem moment in de schaduw met Frederik Willem Daem!