De cadeautips van Oogst!

De obligate sokken of handige huishoudapparaten onder de kerstboom beu? Verras iemand met kunst in huis of een magazine om mee te pronken op de salontafel. Oogst tipt vier prachtcadeaus. Voor ieder wat wils, voor elke portemonnee een idee.
 

Oogst#11_cover.jpg

< 15 euro

Oogst vol 11
14 €

Een kunstwerk in paars en wit, geïllustreerd door de Britse tekenaar Jimp. Dit nummer van Oogst kreeg een eervolle vermelding op de prestigieuze Stack Awards in de categorie Best Use of Illustration.

4T7A0308.jpg

< 60 euro

Oogst JG 3 -  2017
52 €

Bruno V. Roels, Dennis Tyfus, Maartje Wortel, Richard Deacon, Wesley Meuris, Valentina Stellino: in Oogst jaargang 3 verschenen grote namen én jonge toptalenten. U kan ze allemaal ontdekken vanuit uw luie sofa in deze donkerste dagen van het jaar.

G41A3130.JPG

< 200 euro

Lara Gasparotto - Roche - 2016
150 €

Fotograaf Lara Gasparotto scheert hoge toppen: haar foto’s schitteren op de tentoonstelling Ecce Homo én zijn vanaf 14 december te bewonderen in een soloshow in de Botanique. U kan haar werk ook in huis halen: deze kunsteditie is genummerd en gesigneerd op 65 exemplaren.

Banner_low res.jpg

< 1000 euro

Vriendenabonnement 2017
900 €

Op vraag van Oogst maakte niet alleen de Britse Turner Prize-winnaar Richard Deacon een kunstwerk, ook fotograaf Geert Goiris, de collectieve kunstenaar gerlach en koop en Marc Nagtzaam creërden dit jaar een exclusieve editie op 65 genummerde en gesigneerde exemplaren. Of zoals the Godfather het zegt: an offer you can’t refuse