Oogst deelt HORST festivaltickets uit!

In België bestaat er helaas niet zoiets als een Indian Summer - tenzij u HORST festival bezoekt! Oogst en HORST sloegen de handen in elkaar om u te laten genieten van een ideale festivaldag, eentje waarop kunst en muziek centraal staan, eentje waarop u zonder aarzeling gezellig Oogst kan lezen in het gras.

En wel op zaterdag 10 september. Oogst geeft 10 gratis HORST tickets weg bij aankoop van een abonnement op jaargang 2. In die tweede jaargang vindt u werk van onder meer Jeroen Brouwers, Luc Tuymans, Annelies Verbeke en Kati Heck. 


Op HORST zelf kan u die dag genieten van een visuele kunstroute, een programma gecureerd door Leuvens architectenduo Gijs Van Vaerenbergh met o.a. Pieterjan Ginckels & Luc Deleu. We bejubelen ook het muziekluik: voornamelijk Soichi Terada's eclectische eightiessound, Leon Vynehalls hypnotiserende melodieën (met stevige basslijn) en Lefto's immer dansbare set.

Het is geen overbodige luxe snel te handelen. Hoe? U surft verder via onze abonnementen pagina en u koopt een nieuw abonnement op jaargang 2. Niet allemaal tegelijk aub!

Houd zeker ook onze sociale media in de gaten, want op is op. Wanneer de eerste tien nieuwe abonnees aangemeld zijn, kunnen wij geen tickets meer uitdelen. Wat wij wél altijd kunnen uitdelen is leesplezier. Graag gedaan.