Oogst Vol. 6 in aantocht!

Ik ga op reis en ik neem mee
Oogst magazine!

Op 22 juli verschijnt het zesde nummer van Oogst, een echt zomernummer! 

                                                                           © Lennard Kok

                                                                           © Lennard Kok

Ook in deze editie dragen een hoop steengoede kunstenaars hun literaire of visuele steen bij:

Jeroen Brouwers schreef een pakkend in memoriam voor de Nederlandse radio- en televisiemaker Wim Brands, de Amerikaanse pionier van de kleurenfotografie Stephen Shore ontving Oogst in zijn appartement in New York en maakte een trip down memory lane, auteur en De Groene Amsterdammer-journalist Marja Pruis schreef een intiem essay over de spiegels in haar huis én in de literatuur, en monteur Nico Leunen – hij werkte samen met onder meer Felix van GroeningenNicolas Provost én Ryan Gosling – zocht de donkerste plekken van zijn brein op voor een extreem persoonlijke Monologue intérieur.

Het volledige nummer werd geïllustreerd door de uitmuntende Nederlandse illustrator Lennard Kok en alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijgt u er een reproductie bij van de getalenteerde Luikse fotograaf Lara Gasparotto.