Oogst deelt uit: 10 boeken van Luc Tuymans

Alles is eindig, behalve de 25-jarige samenwerking van Luc Tuymans en de Zeno X Gallery!

Op 22 oktober eindigt de tentoonstelling van grootmeester Luc Tuymans in de Antwerpse galerie. Heeft u de expo nog niet gezien, dan heeft u nog de tijd tot volgende week. In elk ander geval bieden Oogst en Zeno X de mogelijkheid om er eeuwig van te genieten. U leest het goed. 

Tien Oogst abonnementen van jaargang twee gaan de deur uit vergezeld met het boek "25 years of collaboration with Luc Tuymans". Een retrospectieve op papier. 

© Kasper Demeulemeester

© Kasper Demeulemeester

Hoe? Supereenvoudig: u navigeert naar de 'abonneren' pagina en koopt een abonnement op jaargang 2. Een onschuldige hand verloot op 22 oktober de tien exclusieve boeken. Wij maken meteen de winnaars bekend, zij krijgen een mailt ter bevestiging. Ontvangt u geen email, kunnen we u spijtig genoeg niet blij maken met het boek. Wij maken u wel blij met een abonnement. Vier luxueuze Oogst magazines bent u in elk geval rijker!